Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، معاونت بهداد فرماندهی انتظامی استان خوزستان برای پیشگیری از بیماری کرونا توصیه‌های به شرح ذیل برای شهروندان ارائه داد.

از سفر‌های بین شهری غیرضروری به خصوص در شهر‌های دارای موارد ابتلای تایید شده به بیماری اجتناب کنید، از سفر‌های بین شهری غیرضروری به خصوص با اتوبوس و مترو پرهیز نمایید،  از مهمانی رفتن به خصوص در منازلی که افراد سالمند، بیماران تحت معالجه شیمی درمانی و افراد مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای مانند بیماری‌های مزمن تنفسی، حضور دارند خودداری فرمایید،  از شرکت در مراسم و دور همی‌های خانوادگی و دوستانه تا حد امکان پرهیز کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین از دست دادن و بوسیدن به خصوص در مورد افراد سالمند، اجتناب نمایید، تمامی دستگیره‌های درب، موبایل ها، نرده‌های راه پله و کلید‌های آسانسور را آلوده فرض کنید، تا حد امکان از آرنج خود برای گرفتن دستگیره و باز کردن در استفاده کنید،  شستشوی مرتب دست‌ها دست کم به مدت ۲۰ ثانیه فراموش نشود، شستشوی دست‌ها قبل از خوردن و آشامیدن را واجب بدانید و از حضور در اماکن شلوغ (مانند بازار، پاساژها، زیارتگاه ها، شهربازی ها) خودداری نمایید.

برای اقدامات درمانی و بیمارستانی که فوریت ندارند و تعویق افتادن مراجعه، به فرد آسیب وارد نمی‌کند تا حد امکان به بیمارستان و مراکز درمانی مراجعه نفرمایید و از وسایل ورزشی عمومی پارک‌ها و سالن‌های ورزشی استفاده نکنید مگر آن که بلافاصله پس از استفاده، دست‌ها را با آب و صابون، دست کم برای مدت ۲۰ ثانیه بشویید.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بهداشت و درمان کرونا ویروس اخبار سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۴۷۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

این نوع سردرد‌ها که به "سردرد‌های خوشه‌ای" معروف هستند، بسیار دردناک بوده و می‌توانند از ۱۵ دقیقه تا سه ساعت در هر بار طول بکشند. این مطالعه جدید نشان داد افرادی که به این نوع سردرد مبتلا هستند ممکن است بیش از سه برابر بیشتر در معرض سایر بیماری‌های پزشکی مانند بیماری قلبی یا اختلالات روانی قرار داشته باشند.

«کارولین ران»، نویسنده این مطالعه از مؤسسه کارولینسکا در استکهلم سوئد، می‌گوید: «در سرتاسر جهان، سردرد تأثیر بسیار منفی بر کیفیت زندگی افراد، هم از نظر اقتصادی و هم از نظر اجتماعی دارد.»

وی در ادامه می‌افزاید: «نتایج ما نشان می‌دهد که افراد مبتلا به سردرد خوشه‌ای با افزایش خطر ابتلاء به سایر بیماری‌ها مواجه هستند.»

این مطالعه شامل بیش از ۳۲۰۰ سوئدی ۱۶ تا ۶۴ ساله بود که سردرد‌های خوشه‌ای داشتند. بیشتر آن‌ها مرد بودند، زیرا مردان بیشتر در معرض سردرد‌های خوشه‌ای هستند. محققان آن گروه را با ۱۶۲۰۰ نفر بدون سردرد مقایسه کردند که از نظر سن، جنسیت و عوامل دیگر مشابه بودند.

محققان سوابق کاری افراد را بررسی کردند تا مشخص کنند که افراد چند روز در سال به دلیل بیماری و ناتوانی از کار غیبت می‌کنند.

یافته‌ها نشان داد افراد مبتلا به سردرد خوشه‌ای به طور متوسط ۶۳ روز به دلیل بیماری و ناتوانی غیبت از محل کار داشتند درحالیکه افراد بدون سردرد خوشه‌ای ۳۴ روز غیبت از محل کار داشتند.

به گفته محققان، حدود ۹۲ درصد از افرادی که سردرد‌های خوشه‌ای داشتند حداقل یک بیماری دیگر هم داشتند و حدود ۷۸ درصد از افرادی که سردرد خوشه‌ای نداشتند، دو بیماری دیگر داشتند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • بیماری هزار چهره‌ای که همه را گرفتار می‌کند
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • خود مراقبتی در فضای مجازی امری ضروری است
  • توصیه پلیس در خصوص پیشگیری از سرقت احشام
  • با سریع‌ترین روش‌های کاهش وزن آشنا شوید
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون