Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

کارشناسان می‌گویند که شستن مکرر دست‌ها با صابون روشی است که می‌تواند افراد را در برابر این ویروس محافظت کند. اما مردم جهان چند مرتبه در روز دست‌های خود را می‌شویند؟ آیا عادات هر کشور با کشور دیگر متفاوت است؟

موسسه نظرسنجی معتبر گالوپ در سال ۲۰۱۵ نقشه‌ای بهداشتی از ۶۳ کشور جهان منتشر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس مطالعه انجام شده، مردم عربستان سعودی با ۹۷ درصد بیشتر از هر کشور دیگری دست‌های خود را پس از توالت شستشو می‌دهند. بوسنی و هرزگوین با ۹۶ و الجزایر با ۹۴ درصد در رده‌های بعدی قرار دارند.

در میان کشورهای جهان، چین با ۲۳ درصد میزان شستشوی دست‌ها در صدر کشورهایی قرار دارد که به بهداشت فردی خود اهمیت کمتری می‌دهند. بعد از آن ژاپن با ۳۰ درصد و کره جنوبی با ۳۹ درصد در رده‌های بعد قرار دارند. در این تحقیق از ایران نام برده نشده است و مشخص نیست آمار درباره این کشور به چه صورت است.

در میان کشورهای اروپایی، بوسنی و هرزگوین بیشترین کسانی را داراست که بعد از توالت دست‌های خود را می‌شویند. بعد از آن ترکیه با ۹۴ درصد قرار دارد.

در حالی که ۷۵ درصد پاسخ‌دهندگان بریتانیایی گفته‌اند که دست خود را پس از توالت می‌شویند، این عدد برای فرانسه ۶۲ درصد، ایتالیا ۵۷ درصد و برای هلند ۵۰ درصد بوده است.

پیشتر نتیجه یک پژوهش که درباره رعایت بهداشت شخصی در فرانسه و توسط انستیتوی افکار عمومی این کشور (ایفپ) انجام شده بود نشان می‌داد شمار قابل توجهی از شهروندان فرانسوی به ویژه مردان، توصیه‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند.

طبق تحقیق انجام شده حدود ۲۹ درصد فرانسوی‌ها پس از توالت رفتن لزوم شست و شوی دست‌هایشان با صابون را نادیده می گیرند.

اسپایک لی، پژوهشگر در دانشگاه میشیگان، می‌گوید: «شستشوی دست‌ها تنها یک کار فیزیکی برای تمیزی ظاهر نیست، بلکه این عمل می‌تواند تاثیرات آرامش بخشی را روی انسان نیز داشته باشد.»

ویروس کرونا که برای اولین بار از شهر ووهان چین شیوع یافت تا کنون بیش از ۱۲۶ هزار نفر را در جهان مبتلا کرده و جان دستکم ۴۶۰۰ نفر را گرفته است.

منبع: یورونیوز

منبع: آفتاب

کلیدواژه: ویروس کرونا بهداشت فردی شستشوی دست ها ویروس کرونا دست های خود دست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۴۱۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین کتابخانه دیجیتال ملی جهان در فنلاند راه‌اندازی شد

فنلاند در راستای طرح دیجیتالی کردن خدمات، نخستین کتابخانه الکترونیک جهان را راه‌اندازی کرده است.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، کتابخانه ملی فنلاند خدمات کتابخانه الکترونیکی خود را راه‌اندازی کرده است که به عنوان یک پلتفرم پیشگام در جهان معرفی شده است. در حال حاضر، این شبکه برای ۸۵ درصد از ساکنان فنلاند در دسترس خواهد بود. این کتابخانه الکترونیکی به عنوان یک برنامه قابل دانلود برای گوشی‌ها و تبلت‌ها در دسترس است و به کاربران امکان می‌دهد کتاب‌های الکترونیکی، صوتی و مجلات دیجیتال را امانت بگیرند. این کشور، رویکرد دیجیتال را برای در دسترس قرار دادن هرچه بیشتر خدمات مرتبط با کتاب انجام داده است تا هرچه بیشتر فرهنگ کتابخوانی را ترویج دهد.

به جای کارت کتابخانه، هنگام اولین ثبت‌نام برای سرویس از احراز هویت پیشرفته استفاده می شود. هر کسی که شهرداری محل سکونتش به این سرویس ملحق شده است، می‌تواند از کتابخانه الکترونیکی استفاده کند. هزینه این خدمات به ازای هر ساکن برای شهرداری ها ۰.۷ یورو است.

بر اساس گزارش ها، سرویس مشابه و در عین حال متفاوتی در دانمارک نیز توسعه یافته است و این ایده در سایر کشورهای شمال اروپا نیز در حال اجراست.

به عنوان یک سرویس جدید، مدیران پروژه هنوز نمی‌دانند که چگونه این رویکرد در آینده توسعه خواهد یافت. فقط زمان نشان می‌دهد که کدام اقلام بیشتر برای استقراض درخواست می‌شوند. کاربران برنامه همچنین می‌توانند بازخورد خود را در مورد این سرویس ارسال کنند و به پیشرفت بعدی آن کمک کنند.

به نظر می‌رسد که کتابخانه الکترونیکی نیز از بعضی مشکلات ذاتی کتابخانه های قدیمی رنج می‌برد، به‌ویژه این واقعیت که کاربران احتمالاً باید مدتی منتظر بمانند تا مطالب جدید منتشر شده برای امانت در دسترس قرار گیرند.

اما نکته مهم این است که مطالب خواندنی به زبان های فنلاندی، سوئدی و انگلیسی در دسترس خواهد بود.

کد خبر 749601

دیگر خبرها

  • الگوی مهاجرت دانشمندان در جهان چیست؟ / فاصله جغرافیایی کم‌تر؛ احتمال انتقال دانش بیشتر
  • اولین کتابخانه ملی دیجیتال جهان در فنلاند راه‌اندازی شد
  • اولین کتابخانه دیجیتال ملی جهان در فنلاند راه‌اندازی شد
  • ۹ معلم مازندرانی نمونه کشوری شدند
  • بیداری ملت های آزاده جهان به برکت انقلاب اسلامی است
  • اثرگذاری فرهنگی اساتید در دانشگاه آزاد بیشتر می‌شود
  • کت چرم معروف آل پاچینو(عکس)
  • شاخص برخورداری گلستان از صدور اسناد مالکیت، هفت درصد بالاتر از میانگین کشوری
  • اجلاسیه سرداران و شهدای کهگیلویه به جهان مخابره می شود
  • تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است