Web Analytics Made Easy - Statcounter

 با توجه به شیوع ویروس کرونا بسیاری از افراد خود را در خانه قرنطینه کرده اند و جایی نمی‌روند، اما با این حال افراد شاغل مجبورند برای تامین معاش زندگی روزانه از منزل خارج شوند. آیا تا بحال فکر کرده اید که هنگام بازگشت به منزل چگونه باید لباس‌ها و سایر وسایل از قبیل ساعت مچی، دست بند، کیف و ... را ضدعفونی کنیم؟

اخبار اجتماعی- متخصصان عفونی تاکید دارند در این روزهای بحرانی تا جایی که می‌توانیم از خارج کردن وسایل غیر ضروری به بیرون منزل خودداری کنیم و به محض رسیدن به منزل آن‌ها را با محلول یا الکل ضدعفونی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما با توجه به جهانی شدن ویروس کرونا سوالات و ابهاماتی در ذهن همه ما به وجود آمده است که یکی از آن‌ها نحوه نگهداری و یا نظافت لباس‌هایی است که در خارج از منزل آن‌ها را می‌پوشیم. بر اساس شواهد، ویروس کرونا می‌تواند روی سطوحی مانند لباس یا پارچه باقی مانده و از همان طریق هم منتقل شود. وزارت بهداشت جهانی بیشترین توصیه را مبنی بر شستشوی مداوم دست‌ها با آب و صابون یا مایع گذاشته است و کمتر به نحوه نظافت لباس‌ها توجه کرده است.

شواهد موجود در زمینه پاسخ به این سوال نشان دهنده این نکته است که سازمان بهداشت جهانی می‌گوید: اسپری کردن مواد الکلی روی لباس‌ها توصیه نخواهد شد و هیچ لزومی به انچام چنین کاری نیست و همچنین استفاده از سشوار برای از بین بردن ویروس کرونا تاثیری نخواهد داشت.

بر اساس مطالعات علمی که دانشمندان انجام داده اند هیچ نیازی به شستشوی روزانه لباس‌ها نیست، اما توصیه می‌شود که لباس‌ها در کمد یا فضایی جداگانه قرار بگیرند و به این صورت اگر ویروسی دارند آن را به اعضای خانواده منتقل نکنند.

مهم‌ترین اقدامات برای پیشگیری از ابتلا به ویروس خطرناک کرونا، شستشوی دست ها، استفاده از دستکش، پوشاندن دهان و بینی در هنگام سرفه، عطسه یا عدم تماس با افراد است.

حتما به یاد داشته باشید که در لحظه ورود به منزل دستکش و ماسک خود را به نزدیک‌ترین سطل زباله در بسته محل زندگی خود بیندازید و پس از رسیدن به منزل دستان خود را به مدت ۲۰ تا ۳۰ ثانیه با آب و صابون بشویید و حال به درآوردن لباس‌ها و آویزان کردن آن‌ها در در کمد و فضایی جداگانه اقدام کنید و در پایان پس از تعویض لباس‌ها مجدد دستان خود را برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا بشویید.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: ضدعفونی ویروس کرونا ذهن سازمان بهداشت جهانی ماسک وزارت بهداشت ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۰۶۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • هشدار به رانندگان در پی ورود سامانه بارشی به ایلام
  • احتمال ریزش تونل برفی اشترانکوه در لرستان
  • احتمال ریزش تونل برفی اشترانکوه
  • شستشوی برج‌های دبی به وسیله پهپاد‌ها پس از سیل وحشتناک (فیلم)
  • رفع خستگی چشم با شستشوی یک دقیقه چشم
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • چه پوششی مناسب افرادیست که حساسیت فصلی دارند؟
  • ورود اولین دستگاه رادیوتراپی به کهگیلویه و بویراحمد بعد از سال‌ها انتظار