Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@21:20:27 GMT

۸.۳ درصد ایرانی ها شستشوی دست ها را جدی نمی گیرند

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۳۱۳۷۵

۸.۳ درصد ایرانی ها شستشوی دست ها را جدی نمی گیرند

به گزارش خبرگزاری مهر، این نظرسنجی در سطح ملی و به صورت تلفنی در هفته آخر فروردین ۱۳۹۹ توسط گروه افکارسنجی و مطالعات افکار عمومی پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات انجام شده است.

جامعه آماری این نظرسنجی را شهروندان ۱۸ سال و بالاتر ساکن در مراکز استان‌ها تشکیل داده و ۱۲۵۹ نفر به روش تصادفی انتخاب شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نظرسنجی تلاش شده تا منابع پیگیری اخبار کرونا، چگونگی رعایت مقررات و دستورالعمل‌های بهداشتی، نحوه گذران اوقات فراغت در شرایط کرونایی، مشکلات ناشی از کرونا، تاثیرات مذهبی و اعتقادی کرونا، نگرانی از ابتلا به کرونا و راه‌های غلبه بر آن، ابتلا به کرونا و فوت ناشی از آن، مشارکت مردمی برای رفع مشکلات اقتصادی اقشار ضعیف، ارزیابی اقدامات و رویکردهای سیاستی مقابله با کرونا، ارزیابی عملکرد دولت در مقابله با کرونا و پیش‌بینی میزان استمرار بحران کرونا از دیدگاه شهروندان در کشور سنجیده شود.

به استناد این نظرسنجی، ۷۷.۵ درصد پاسخگویان کاملاً و یا در سطح زیادی خودقرنطینگی را رعایت کرده و ۶۸.۳ آنها اخبار مربوط به کرونا را از طریق رادیو و تلویزیون پیگیری کرده‌اند.

فعالیت در شبکه‌های اجتماعی مجازی (با فراوانی ۴۰ درصد)، سرگرمی و بازی با فرزندان و اعضای خانواده (با فراوانی ۲۸.۴ درصد)، مطالعه کتاب (با فراوانی ۲۶.۶ درصد)، گفتگو با اعضای خانواده (با فراوانی ۱۹.۱ درصد) و تماشای فیلم‌های سینمایی (با فراوانی ۱۸.۱ درصد) عمده‌ترین مواردی است که افراد از طریق آن اوقات فراغت خود را در شرایط خودقرنطینگی سپری کرده‌اند.

این نظرسنجی همچنین نشان می‌دهد تمام دستورالعمل‌های بهداشتی در سطح حداکثری توسط پاسخگویان رعایت شده است. در بین این دستورالعمل‌ها شست‌وشوی مکرر دست‌ها (با فراوانی ۹۱.۷ درصد) بیشتر توسط پاسخگویان جدی انگاشته شده است و رعایت فاصله فیزیکی تا ۱.۵ متر (با فراوانی ۶۴.۸ درصد) کمتر از سایر موارد توسط پاسخگویان رعایت شده است.

یافته‌های این نظرسنجی حاکی از آن است که ۳۷.۳ درصد پاسخگویان با خواندن دعا، نماز و قرآن سعی کرده‌اند روحیه و آرامش خود را حفظ کنند. ۲۰ درصد نیز با ورزش کردن و ۱۹.۳ درصد با گوش‌دادن به موسیقی سعی در حفظ آرامش خود داشته‌اند. بعد از آن به ترتیب، خواندن کتاب (با فراوانی ۱۷.۹ درصد)، گفتگو با آشنایان و دوستان (با فراوانی ۱۶.۶ درصد) از جمله مواردی است که افراد برای آرامش روحی خود استفاده کرده‌اند.

بر اساس این نظرسنجی، بیش از ۸۰ درصد مردم موافق تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها در دوران کرونا هستند. ادامه خانه‌نشینی و خودقرنطینگی با نسبت ۹۱.۳ درصد نیز بیشترین میزان موافقت را از سوی پاسخگویان برای کنترل کرونا به خود اختصاص داده است. تعطیلی کافه‌ها و رستوران‌ها (با نسبت ۸۲.۲ درصد) نیز از دیگر سیاست‌هایی است که پاسخگویان آنها را برای کنترل شیوع ویروس کرونا مناسب ارزیابی کرده اند. شهروندان همچنین از آغاز به کار همه ادارات دولتی به صورت عادی از پایان فروردین (با فراوانی ۶۱.۱ درصد) و آغاز به کار عادی همه فعالیت‌های اقتصادی از آخر فروردین (با فراوانی ۵۷.۴ درصد) مخالف هستند.

کد خبر 4916902

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا لوازم بهداشتی نظرسنجی ویروس کرونا وزارت بهداشت فاصله گذاری اجتماعی کیانوش جهانپور روزه داری علیرضا زالی سازمان غذا و دارو سازمان بیمه سلامت سازمان نظام پزشکی سعید نمکی شیوع کرونا بیمارستان تغذیه در ماه رمضان ستاد مقابله با کرونا فراوانی ۱ ۳ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۳۱۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • اکثریت صهیونیست‌ها خواستار استعفای نتانیاهو هستند
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • ۶۳مرکز معاینه فنی خودرو در استان تهران به مردم خدمت رسانی می کنند
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • شستشوی برج‌های دبی به وسیله پهپاد‌ها پس از سیل وحشتناک (فیلم)
  • نارضایتی مردم آمریکا از سیاست‌های بایدن در قبال جنگ غزه
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • رفع خستگی چشم با شستشوی یک دقیقه چشم
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • اوقاف با افتخار خود را پیشرو در مسیر انقلاب می‌داند/ تولیدات جوانان ایرانی می‌تواند سود فراوانی برای صنعت و کشاورزی داشته باشد