Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-01@02:13:47 GMT

چندبار دستان خود را بشوییم تا کرونا نگیریم؟

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۲۴۹۲۰

چندبار دستان خود را بشوییم تا کرونا نگیریم؟

مطالعه جدید در لندن نشان داده است که ۶ بار شستشوی روزانه دست‌ها، خطر ابتلا به ویروس کرونا را کاهش می‌دهد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ مطالعه محققان دانشگاه کالج لندن نشان می‌دهد که شستن منظم دست‌ها می‌تواند خطر ابتلا به عفونت را کاهش دهد.

سارا بیل از موسسه انفورماتیک سلامت دانشگاه کالج لندن (UCL) و اولین نویسنده این مطالعه، گفت: با توجه به اینکه به نظر می‌رسد ویروس کرونا مکانیسم‌های انتقال مشابهی در فصول مختلف سال دارد، این یافته‌ها از اقدامات بهداشت عمومی درباره اثرات محافظتی شستشوی دست در طول دوره همه گیری  ویروس کرونا حمایت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تحقیقات نشان می‌دهد خطر ابتلا به ویروس کرونا در کسانی که دستان خود را در طول روز ۶ بار می‌شویند، نسبت به کسانی که دستان خود را اصلاً نمی‌شویند، ۳۶ درصد کمتر است. همچنین شستشوی دست در هنگام بازگشت به خانه و قبل یا بعد از غذا خطر ابتلا به آنفلوانزا را نیز کاهش می‌دهد.

شستشوی دست از انتشار ناخواسته ویروس جلوگیری می‌کند

علاوه بر اینکه شستشوی مداوم دست‌ها موجب محافظت در برابر ویروس کرونا می‌شود، از انتشار ناخواسته ویروس به اطرافیان نیز کمک خواهد کرد.

این تحقیق که در Wellcome Open Research منتشر شده است، رفتار‌های بهداشتی (شامل شستن روزانه دست‌ها) ۳ گروه از افراد را در سال‌های ۲۰۰۶ _ ۲۰۰۹ بررسی کرده است.

از بین ۱۶۳۳ نفری که بررسی شدند، تقریباً ۸۰ درصد از این شرکت‌کنندگان بالای ۱۶ سال سن داشتند، در شروع هر فصل از شرکت‌کنندگان درخواست شد تا اعلام کنند که روز قبل چند بار دست خود را شسته‌اند.

الن فراگاسزی، عضو موسسه انفورماتیک بهداشت UCL و دانشکده بهداشت لندن، گفت: چیزی به سادگی شستن دست‌ها می‌تواند ما را در برابر ویروس کرونا محافظت کند و انتقال آلودگی‌ها را کاهش دهد.

نویسندگان این تحقیق گفتند: این اولین شواهد تجربی است که نشان می‌دهد شستشوی دست‌ها به طور منظم می‌تواند خطر ابتلا به ویروس کرونا را کاهش دهد.

این تحقیق توسط شورای تحقیقات پزشکی و Wellcome Trust حمایت شده است.

روش درست شستن دست‌ها

شستن سریع دست‌ها تمام آثار ویروس را از روی دست‌ها پاک نخواهد کرد، بلکه در شستن دست‌ها باید برخی نکات اصولی را رعایت کنیم.

_اول دست‌ها را خیس کرده، بعد به میزان کافی از صابون استفاده کنید تا کف صابون، دست‌های خیس را بپوشاند.

_ تمام سطح دست، شامل پشت، بین انگشتان، زیر ناخن‌ها و شست ها را جداگانه، حداقل به مدت ۲۰ ثانیه با صابون بشویید.

_ دست‌ها را با آب به صورت کامل آبکشی کنید.

_ دست‌ها را با یک پارچه تمیز و یا حوله یکبار مصرف خشک کنید.

دست‌ها را چه مدت باید شست؟

دست‌ها را باید به مدت ۲۰ تا ۳۰ ثانیه بشویید، این امر درباره ضدعفونی کننده‌ها هم صدق می‌کند، باید از ضدعفونی کننده‌ای که حاوی ۶۰ درصد الکل باشد، استفاده کنید و به مدت ۳۰ ثانیه آن را به دستتان بمالید تا مطمئن شوید که همه جا را پوشش داده‌اید.

شما می‌توانید از آب در هر دمایی برای شستشوی دست‌ها استفاده کنید، آب سرد و گرم به یک اندازه در نابودی میکروب‌ها و ویروس‌ها تأثیر گذارند، البته در صورتی که از صابون هم استفاده کنید.

در صورت نداشتن صابون دست‌ها را به چه روشی بشوییم؟

استفاده از آب کلردار یا مایع ضد عفونی کننده که حاوی حداقل ۶۰ درصد الکل باشد، در صورت نبودن صابون، بهترین روش برای ضدعفونی کردن دست از هرگونه آلودگی است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آنفلوانزا پوشش سلامت لندن ویروس استفاده کنید خطر ابتلا ویروس کرونا شستشوی دست دست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۴۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • دستان هنرآفرین دانش‌آموزی
  • فردا نتیجه نگیریم طوفان به پا می‌کنم!
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • چه کنیم آلزایمر نگیریم؟
  • شستشوی برج‌های دبی به وسیله پهپاد‌ها پس از سیل وحشتناک (فیلم)
  • مهار تمساح با دستان خالی!
  • رفع خستگی چشم با شستشوی یک دقیقه چشم
  • بنر توهین‌آمیز در دستان دومفریز؛ جشن قهرمانی اینتر، رقیب همشهری را عصبانی خواهد کرد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت