Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-01@07:25:21 GMT

اگر به این توصیه عمل کنید کرونا نمی‌گیرید

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۳۵۴۹۸

صراط:

مطالعه محققان دانشگاه کالج لندن نشان می‌دهد که شستن منظم دست‌ها می‌تواند خطر ابتلا به عفونت را کاهش این یافته‌ها از اقدامات بهداشت عمومی درباره اثرات محافظتی شستشوی دست در طول دوره همه گیری  ویروس کرونا حمایت می‌کند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران تحقیق  شستشوی دست در هنگام بازگشت به خانه و قبل یا بعد از غذا خطر ابتلا به آنفلوانزا را نیز کاهش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شستشوی دست از انتشار ناخواسته ویروس جلوگیری می‌کند

علاوه بر اینکه شستشوی مداوم دست‌ها موجب محافظت در برابر ویروس کرونا می‌شود، از انتشار ناخواسته ویروس به اطرافیان نیز کمک خواهد کرد.

این تحقیق که در Wellcome Open Research منتشر شده است، رفتارهای بهداشتی (شامل شستن روزانه دست‌ها) ۳ گروه از افراد را در سال‌های ۲۰۰۶ _ ۲۰۰۹ بررسی کرده است.

از بین ۱۶۳۳ نفری که بررسی شدند، تقریباً ۸۰ درصد از این شرکت‌کنندگان بالای ۱۶ سال سن داشتند، در شروع هر فصل از شرکت‌کنندگان درخواست شد تا اعلام کنند که روز قبل چند بار دست خود را شسته‌اند.

الن فراگاسزی، عضو موسسه انفورماتیک بهداشت UCL و دانشکده بهداشت لندن، گفت: چیزی به سادگی شستن دست‌ها می‌تواند ما را در برابر ویروس کرونا محافظت کند و انتقال آلودگی‌ها را کاهش دهد.

نویسندگان این تحقیق گفتند: این اولین شواهد تجربی است که نشان می‌دهد شستشوی دست‌ها به طور منظم می‌تواند خطر ابتلا به ویروس کرونا را کاهش دهد.

این تحقیق توسط شورای تحقیقات پزشکی و Wellcome Trust حمایت شده است.

فیلم | چه وقت‌هایی دست‌هایمان را بشوییم تا کرونا نگیریم؟

روش درست شستن دست‌ها

شستن سریع دست‌ها تمام آثار ویروس را از روی دست‌ها پاک نخواهد کرد، بلکه در شستن دست‌ها باید برخی نکات اصولی را رعایت کنیم.

_اول دست‌ها را خیس کرده، بعد به میزان کافی از صابون استفاده کنید تا کف صابون، دست‌های خیس را بپوشاند.
_ تمام سطح دست، شامل پشت، بین انگشتان، زیر ناخن‌ها و شست ها را جداگانه، حداقل به مدت ۲۰ ثانیه با صابون بشویید.
_ دست‌ها را با آب به صورت کامل آبکشی کنید.
_ دست‌ها را با یک پارچه تمیز و یا حوله یکبار مصرف خشک کنید.

دست‌ها را چه مدت باید شست؟

دست‌ها را باید به مدت ۲۰ تا ۳۰ ثانیه بشویید، این امر درباره ضدعفونی کننده‌ها هم صدق می‌کند، باید از ضدعفونی کننده‌ای که حاوی ۶۰ درصد الکل باشد، استفاده کنید و به مدت ۳۰ ثانیه آن را به دستتان بمالید تا مطمئن شوید که همه جا را پوشش داده‌اید.

شما می‌توانید از آب در هر دمایی برای شستشوی دست‌ها استفاده کنید، آب سرد و گرم به یک اندازه در نابودی میکروب‌ها و ویروس‌ها تأثیر گذارند، البته در صورتی که از صابون هم استفاده کنید.

در صورت نداشتن صابون دست‌ها را به چه روشی بشوییم؟

استفاده از آب کلردار یا مایع ضد عفونی کننده که حاوی حداقل ۶۰ درصد الکل باشد، در صورت نبودن صابون، بهترین روش برای ضدعفونی کردن دست از هرگونه آلودگی است.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: ویروس کرونا صراط استفاده کنید ویروس کرونا شستشوی دست دست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۳۵۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • شستشوی برج‌های دبی به وسیله پهپاد‌ها پس از سیل وحشتناک (فیلم)
  • رفع خستگی چشم با شستشوی یک دقیقه چشم
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت