Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین – سجاد رفیع؛ همزمان با رسیدن تعداد مبتلایان ویروس کرونا در قاره آفریقا به مرز یک میلیون نفر، فعالان حوزه نوآوری در این قاره اقدام به اجرای برخی طرح­ های نوآورانه برای مقابله با این چالش جهانی نموده­اند. در ادامه به معرفی برخی از این نوآوری­ ها خواهیم پرداخت.

۱- ربات­ های پزشک: این ربات­ ها توسط دانشجویان دانشگاه پلی­تکنیک داکار در سنگال و با هدف کنترل اپیدمی کووید ۱۹، طراحی و ساخته شده­اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هدف اصلی این ربات­ های چند منظوره، کاهش خطر سرایت این ویروس از بیماران به اعضای کادر درمان بیمارستان­ها، در طول مراحل مختلف درمان است. این ربات­ها که مجهز به انواع دوربین ­های پیشرفته بوده و قابلیت کنترل از راه دور را دارند، اقدام به ارائه خدماتی مانند بررسی حال عمومی بیماران و انتقال دارو و غذا به آن­ها می­کنند.

۲- دستگاه ­های تنفس قابل حمل: همزمان با بروز معضل کمبود دستگاه­های تنفس در اکثر نقاط جهان، یک دانشجوی بیست ساله آفریقایی به نام عثمان دالهاتو، موفق به طراحی و ساخت یک دستگاه تنفس خودکار با هزینه اندک و برای افراد دارای مشکلات تنفسی شده است.

۳- دستگاه خورشیدی شستشوی دست: طی دوران قرنطینه عمومی در غنا، ریچارد وارتنگ، کفاش غنایی با کمک برادر خود موفق به ساخت یک دستگاه شستشوی دست شد که با استفاده از انرژی خورشیدی کار می­کند. با قرار دادن دست در مقابل سنسور تعبیه شده در این دستگاه، جریان آب و کف شروع به کار می­کند و در صورتی که زمان شستشوی دست فرد کمتر از ۲۵ ثانیه به طول بینجامد، زنگ خطر دستگاه مبنی بر آنکه شستشو به طور کامل صورت نگرفته به صدا در می­آید.

۴- دستگاه X-REY ریه: این دستگاه که توسط مهندسان کشور تونس طراحی و ساخته شده است، توانایی اسکن و بررسی آنلاین ریه افراد مشکوک به ویروس کرونا را دارد. بنابر ادعای پژوهشگران موسسه ملی فناوری و علوم کاربردی تونس، میزان خطای این دستگاه در تشخیص موارد ابتلا به ویروس کرونا، کمتر از ۱۰ درصد بوده است.

۵- ربات­های پلیس: محققان تونسی موفق به طراحی ربات­هایی شده­اند که در جهت جلوگیری از رفت و آمدهای بی دلیل افراد طی دوران قرنطینه، به کار گرفته می­شوند. این ربات­ها با شناسایی افرادی که پس از ساعات مجاز آمد و شد، همچنان در بیرون از محیط منزل هستند، آن­ها را ملزم به ارائه کارت شناسایی در مقابل دوربین­های متصل به ربات­ها می­کنند.

۶- کیت تشخیص ۶۵ دقیقه ­ای: دنیل ندیما و دینو لیوما، از فعالان عرصه فناوری در آفریقای جنوبی توانسته­اند کیت­هایی را تولید کنند که قادر به تشخیص ابتلا یا عدم ابتلای افراد به ویروس کرونا، تنها در عرض ۶۵ دقیقه هستند. این کیت­ها که با نام qPCR شناخته می­شوند، از فناوری اندازه­گیری DNA به منظور آزمایش افراد استفاده می­کنند.

پربیننده ترین لپ تاپ‌ ایسوس چند؟ +جدول محبوب‌ترین تبلت‌های بازار چند؟ +جدول گران قیمت‌ترین موبایل چند؟ +جدول توزیع بسته‌های اینترنت رایگان برای معلمان و دانش‌آموزان ​بازار تلفن‌همراه در آرامش/ تخصیص ارز حاصل از صادرات به گوشی‌های بالای ۳۰۰یورو

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: دوربین ربات قاره آفریقا ویروس کرونا دستگاه خورشیدی قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت ویروس کرونا شستشوی دست ربات ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۵۳۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی تمامی دستگاه ها برای کمک به  کشاورزان  در بارندگی پیش رو

محمد خانچی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار با اشاره به جلسات مدیریت بحران برای مقابله با خسارت های احتمالی بارش های اخیر از هماهنگی های صورت گرفته بین دستگاه های خدمت رسان خبر داد و گفت: بعد از اعلام سازمان هواشناسی در خصوص بارندگی های پیش رو جلسات هماهنگی مقابله با خسارت های ناشی از بارندگی در استانداری خوزستان آغاز و تمامی دستگاه های اجرایی به حالت آماده باش درآمده و تمام امکانات آن ها برای جلوگیری از خسارت بسیج شده اند، امیدواریم بارش اخیر موجب برکات فراوانی برای استان و مقابله با تنش های آبی پایین دست کرخه باشد و تابستان اخیر با کمترین مشکل سپری شود.

خانچی با بیان اینکه امسال بارندگی خوبی در استان داشتیم و سطح زیر کشت قابل ملاحضه بود اما بارندگی پیش رو برای کشاورزان نگرانی هایی را به وجود آورده است، ادامه داد: کشاورزان تلاش کردند با برداشت محصول از آسیب آن جلوگیری کنند،با تدابیر استاندار قرارگاهی در حوزه معاونت اقتصادی تشکیل و شاهد هم گرایی و هماهنگی بیش از پیش دستگاه های اجرایی در سطح استان و کشاورزان بودیم که در جهت مدیریت و کمک به انتقال گندم کشاورزان به سیلوهای سرپوشیده صورت گرفت.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار می‌گوید: به دلیل اینکه حجم بالای گندم ها در برخی از نقاط بالا بود، انتقال تمام محصولات به سیلوها موفقیت آمیز نبوده است ضرورت دارد کشاورزان، مجموعه ادارات استان از جمله تعاون روستایی تمهیدات لازم جهت پوشاندن محصولات انجام شود تا خسارتی به کشاورزان وارد نشود.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • ابداع صفحات خورشیدی خم شونده و قابل شستشو 
  • آمادگی تمامی دستگاه ها برای کمک به  کشاورزان  در بارندگی پیش رو
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • بازداشت ۳ نفر در پرونده فوت یک پزشک در شیراز
  • تحقیقات در خصوص حادثه فوت یک پزشک در شیراز ادامه دارد
  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر
  • اعلام تعداد پزشکان مسموم شده در ماجرای مهمانی شیراز
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت