Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@21:58:15 GMT

چطور از پوست دست‌ها در ایام کرونا محافظت کنیم؟

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۷۴۷۸۶

چطور از پوست دست‌ها در ایام کرونا محافظت کنیم؟

یک متخصص پوست مو و زیبایی نحوه مبتلا شدن به ویروس کووید ۱۹ از طریق پوست و عوارض پوستی در کرونا، شستشوی مرتب دست‌ها و ایجاد عارضه پوستی و اهمیت محافظت از پوست در اپیدمی کرونا را با ارائه راهکارها تشریح کرد.

ابوالفضل جویا در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، در خصوص اهمیت محافظت از پوست در اپیدمی کرونا، اظهار کرد: ویروس کووید ۱۹ از طریق دست‌ها بیشترین احتمال آلودگی را ایجاد می‌کند، این ویروس بعد از برخورد فرد با دست‌ها و یا با مواردی که با مخاط ارتباط دارد از طریق دهان یا چشم جذب بدن می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه ویروس کرونا از این طریق وارد بدن افراد شده و ایجاد بیماری می‌کند، بنابراین همه پزشکان به افراد توصیه دارند که به خوبی دست‌های خود را در این اپیدمی شستشو دهند به دلیل اینکه بیشترین راه انتقال ویروس‌ها از طریق دست‌ها است.

شستشوی زیاد دست‌ها و عارضه اگزما در کرونا

این متخصص پوست و لیزرهای تخصصی تاکید کرد: بسیاری از افراد هستند که در اثر شستشوی زیاد دست‌ها احتمال دارد دچار عارضه اگزما در دست‌ها شوند و این عارضه خطر مضاعفی است که می‌تواند مسائل آنها را در این اپیدمی بیشتر کند.

جویا تصریح کرد: بر روی دست یک لایه محافظتی وجود دارد و این لایه باعث جلوگیری از ورود ویروس کرونا به بدن می‌شود و ضروری است در اپیدمی از آسیب دیدگی پوست پیشگیری کنیم، به دلیل اینکه وقتی پوست آسیب دیده و ویروس به مخاط برسد بیماری را در بدن ایجاد می‌کند و در اگزماها معمولاً سد دفاعی پوست شکسته می‌شود بنابراین کرونا ویروس قادر است از طریق مخاط، پوست آسیب دیده نیز جذب شود.

وی ادامه داد: علاوه بر اینکه افراد شستشوی مناسب را انجام می‌دهند باید در کرونا مواظب اگزمای دست‌های خود باشند تا کمتر دچار آسیب دیدگی شوند و بتوانند از پوست دست‌های خود محافظت کنند.

عضو هیئت درمانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در خصوص راهکارهای معمولی برای استفاده افراد در کرونا و کاهش عارضه دست‌ها، اظهار کرد: یکی از راه‌های خوب، استفاده از مواد شوینده‌ای مانند «پن ها» است که کمترین آسیب را به دست افراد وارد می‌کند بنابراین اگر لزوم شستن دست‌ها برای افراد ایجاد می‌شود بهترین راهکار این است که شستشوی دست‌ها را با استفاده از «پن» انجام دهند.

مواد شوینده مناسب استفاده کنید

جویا افزود: یعنی شستشوی دست‌ها را با «پن هایی» که مختص دست خشک یا اگزمایی است، انجام دهند و برای تهیه آن می‌توانند از پزشک معالج درخواست کنند تا مورد مناسب را برای آنها تجویز کند.

وی خاطرنشان کرد: مورد دیگر استفاده از دستکش‌های لاتکس است، جنس لاتکس باعث می‌شود که دست‌های افراد در کرونا کمتر دچار اگزمای پوستی شود، در واقع اگر علت‌های اگزما شناخته شود محافظت از دست‌ها بسیار آسان‌تر خواهد بود.

این متخصص پوست و لیزرهای تخصصی گفت: بنابراین برای بحث اگزماهای دست بهترین کار استفاده از مواد شوینده مناسب به اندازه مناسب و دوری از مواردی که افراد را اجبار می‌کند که دست‌ها را مرتب شستشو دهند، همچنین باید استفاده از وسایلی مانند دستکش‌ها که باعث کاهش برخورد افراد با کرونا ویروس و ابتلاء به آن باشد را در اولویت قرار داد.

کد خبر 548762

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بيماري هاي پوستي مهمترین علل علائم بیماری مراقبت از پوست حساسیت پوستی عوامل خطرساز ویروس کرونا ابتلا به کرونا پوست متخصص پوست چروک شدن پوست توصیه های پزشکی پوست صورت مشکلات پوستی اگزما پوست خارش پوست کهیر پوستی بیماری پوستی اپیدمی کرونا متخصصان راز سلامت پوست بايدها و نبايدها پزشکان کرونا مواد شوینده تسکين اگزما درمان اگزما اگزما و کرونا رعایت پروتکل های بهداشتی متخصص پوست و مو لیزر درمانی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق دست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۷۴۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • پیری زودرس و سرطان؛ سیگار همه چیز را نابود می‌کند
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • فناوری‌هایی که استاندارد امنیتی ضعیف دارند ممنوع می‌شوند
  • نبرد تاکتیکی استقلال و تراکتور/ آبی‌ها چگونه در غیاب حسینی از دروازه‌شان محافظت می‌کنند؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ارتباط ویتامین B12 با جوش و آکنه صورت